Ofte stilte spørsmål

Tilbydere

Jeg finner ikke kategorien min. Hva gjør jeg?

Hvis du ikke finner kategorien din når du skal registrere deg, er det nok fordi den ikke er en av de eksisterende kategoriene. Send oss gjerne en melding via dette skjemaet om hvilken kategori du savner. Da er det større sjanse for at den blir inkludert etterhvert. Foreløpig er det kanskje mulig å legge tjenesten din under en av de eksisterende kategoriene, tross at det ikke er en 100% match. Kontakt oss gjerne dersom du lurer på om dette gjelder for din kategori.

Hvordan fungerer betaling?

Vi ønsker at Leii skal være en app som er enkel å bruke, hvor man ikke trenger noen andre verktøy fordi alt finnes i appen. Dette inkluderer også betaling, da kunden betaler når bestillingen er gjennomført. Pengene reserveres på kontoen til kunden når de gjør en bestilling slik at du som tilbyder er sikret å få betalt. Utbetalingene skjer to ganger i måneden, og vi sender med bilag til regnskapet ditt dersom du er registrert med et selskap. Dersom du er registrert som privatperson vil samarbeidspartneren vår ManyMore sørge for eventuell betaling av MVA og skatt før du får utbetalt det du har tjent.

Må jeg ha standardiserte tjenester og fylle inn alle felter?

Ja, det må du. Dette er for at det skal være så transparent og enkelt som mulig for kundene og for at du som tilbyder skal slippe unødvendige spørsmål om pris, hva som er inkludert, varighet etc.

Er plattformen kun tilgjengelig som app?

Nei, vi har nå også kommet med plattformen i web-versjon, og den finner du her.

Er det mulig å registrere seg i flere kategorier?

Det er foreløpig ikke mulig, men fram til vi får utviklet en løsning for dette kan du legge deg inn i den kategorien som er mest relevant og opprette tjenester som i utgangspunktet hører til i en annen kategori.

Har dere noen tips for å få flest mulig oppdrag?

Her kan du se våre seks beste tips for tilbydere.

Brukere

Hvorfor blir pengene reservert når jeg bestiller en tjeneste?

Dette er for å sikre at betalingen kommer til å gjennomføres, men pengene trekkes ikke før tjenesten er levert. Hvis tilbyder for eksempel avviser oppdraget, vil reservasjonen kanselleres. Vi benytter oss av Klarna for å sikre at betalingsprosessen skjer på trygt vis for alle parter.

Jeg har ikke alt som står under “kundens sjekkliste”, men ønsker fortsatt å bestille tjenesten. Hva gjør jeg?

Send en melding til tilbyder og hør om vedkommende har mulighet til å stille med dette, eventuelt mot et lite tillegg.

Kan jeg snakke med tilbyder før jeg bestiller?

Nei, det åpner seg en chat mellom deg og tilbyder, men den åpnes ikke før bestillingen er gjort. Skulle det dog være noe du snakker med tilbyder om som gjør at du trenger å kansellere bestillingen er det mulig å gjøre i appen.

Hvordan kansellerer jeg en bestilling?

For å kansellere en bestilling som kunde, går du inn på bestillingene dine og finner knappen “avbestill booking/Cancel booking”. Du kan kansellere når som helst, men for å få pengene refundert, må du passe på å avbestille 48 timer eller 7 dager før oppdraget avhengig av hvilken kategori tjenesten du har bestilt tilhører.

7 dager: DJ, bartender, musiker, kokk

48 timer: PT, frisør, renhold, dyrepass, studiehjelp, muskelterapeut.

Jeg ønsker meg ny funksjonalitet. Hvordan kontakter jeg dere angående dette?

Fyll inn kontaktskjemaet her så tar vi det med oss når vi utvikler ny funksjonalitet.

Hva gjør jeg hvis tilbyder ikke møter opp eller ikke leverer den tjenesten vedkommende skulle?

Kontakt oss på kundeservice her så hjelper vi deg.