Om Leii

Leii er en norsk breddeplattform som skal forenkle og berike mennesker hverdag. Vi samler etterspurte og underutnyttede tjenester på ett sted og gjør dem mer tilgjengelige.

Leii er en startup med store vekstambisjoner.
I dag består selskapet av ni ansatte og har gjennom etablerte samarbeid tilknyttet seg spennende partnere med bred erfaring.

Vårt etterlatte inntrykk

Leii skal etterlate et inntrykk av varme, inkluderende og autentisk kommunikasjon som understreker verdien av å unne seg "det lille ekstra" i hverdagen.

Vi heier på møter mellom mennesker. Gjennom vår digitale plattform fremmer vi talenter og feirer gleden ved å hjelpe andre i hverdagen og til fest. Med et glimt i øyet ønsker vi å vise at det er lov å kose seg og nyte små øyeblikk av luksus.

Hvem og hvordan?

Idéen om konseptet til Leii oppstod i 2018 hos gründer og CEO Frederic Kvasnes da han selv skulle forsøke å bestille ulike tjenester som viste seg å være vanskelig å finne og få tak i.
Denne tydelige mangelen i markedet gjorde at idéen to år senere ble realisert.

Leii ble offisielt etablert i 2021 og selskapet baserer seg i dag på en unik teknologi, veletablerte samarbeid med bransjeledende partnere og et tverrfaglig team som innehar bred erfaring og kompetanse.
Sammen skal vi tilgjengeliggjøre uutnyttet kapasitet i samfunnet og skape verdi for våre kunder og tilbydere på en helt ny måte.

Leii er i en vekstfase og har store ambisjoner for fremtiden.
Med dedikerte ansatte og samarbeidspartnere som virkelig har tro på konseptet, er dette bare begynnelsen.
Ta kontakt med oss om du har lyst til å bli med på reisen.

Våre kommunikasjonsmål

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Her vil det komme relevante oppdateringer og spennende nyheter. Vi håper du vil følge oss!